>
 

Home  Projecten    Contact

 

 

PROJECTEN
Voorbeeld projecten van RottWerk Bootservice

Langdurige restauratie van polyester kajuitboot, Bodewes. Opknappen van een Vega speedboot die jaren in een garage heeft gestaan. Totaal restauratie van een schippersvlet, de Jutter, die enkele jaren op een aanhanger stond om opgeknapt te worden, wat er niet van kwam. En een totaal oppknapbeurt van een polyesteren Mulder & Rijke Reddingssloep, de Branding, die meer dan 10 jaar in het water lag. Hieronder de foto's van voor en na de opknapbeurt. Meerendeel uitgevoerd op de bootlift naast woonboot Dok12. Lassen, schuren, schilderen, slijpen, verfen, polyesteren, splisten en knopen, houtbewerken, lakken, vlonders, motoren reparatie & onderhoud etc etc.     

 

Reddingsbrigade Vlet - Noord  

Ex Reddingsbrigade Vlet. Polyester. 15PK 2takt Mariner. Gedaan: Stootrand, reddingslijnen, roeidollen, RAL2009 Verkeersoranje en de onderkant waar lichte osmose zat geheel behandeld met Gelshield en epoxy. Nieuwe stickers en naam: Noord.
   
Groene Lelie  
Groene Lelie: Na jaren gebruikt te hebben, een complete overhaling. Geborsteld, geschuurd, geteerd, gelakt, diverse gaten gelast, nieuwe banken gemaakt, vlonder hersteld, roeiriemen aangepakt en gelakt voor weer jaren plezier.
   
Bodewes  

Bodewes: Langdurige restauratie van polyester kajuitboot, Bodewes. Van Casco naar een compleet schip met marifoon, radio en verlichting met alle benodigdheden voor een weekendje weg. Antifouling, schilderen, elektra, raamrubbers vervangen, nieuwe gebogen voorruit, RVS preekstoel, scheepsvloeren, tafel, beslag, motor, besturing, vluchtluik, lakken en schilderen etc
   
Vega  
Vega YB8157: Een Vega Pioneer speedboot die jaren in een garage stond. Gepoetst, motor hersteld en veel onderdelen vervangen, compleet gemaakt en vaarklaar. 52km/h op de GPS.
   
Jutter  
Jutter: Een oude schippersvlet die door kleinzoon en opa werd gebruikt, maar daarna op de trailer bleef staan. Geheel geborsteld, gaten gelast, in de loodmenie gezet en daarna in de antifouling en zwart van buiten en loopdekken groen binnen met een witte bies. Roeiriemen gelakt, stootwillen geknoopt van 12mm touw om het plaatje af te maken.
   
Branding  
Branding: Een originele Mulder & Rijke reddingsvlet die jaren roerloos in het water lag. Geheel geschuurd, lichte osmose aangepakt, wit van buiten en signaal oranje van binnen. Reddingstouw zijkant hersteld, hardhouten banken erin, roeiriemen gelakt, nieuwe spiegel van hardhout en een helmstok vooor het roer gemaakt. Deels de houten stootrand hersteld. Naam met sjabloon erop gespoten.