Home  Projecten    Contact

 

 

RottWerk bootservice
Onderhoud aan kleine boten tot +/-6 meter en ongeveer +/-900 kilo, op de bootlift bij woonboot Dok12 in Rotterdam Noord.

De bootlift, een drijvende boottrailer, is uitermate geschikt voor snel en klein onderhoud aan kleine boten, sloepen en kleine kajuitboten tot 6 meter en met een gewicht van rond de 900 kilo. Past de boot op een trailer, dan past het op de bootlift. Let op: niet alle boten zijn geschikt of passen op een bootlift. Ideaal voor onderhoud aan de binnen en buitenkant en tevens het vlak van het schip. De bootlift is al te huur per dagdeel tot meerdere weken. Onderhoud aan het schip kan je zelf doen of ik doe het voor je in overleg. Vraag naar de vele mogelijkheden, voor je boot.

 

Impressie foto's

 


Menukaart (indicatief)

Bootlift helling uit en in het water

10
Huur bootlift per dagdeel (4 uur) 5
Huur bootlift per dag 10
Huur bootlift per week (ma t/m vrij) 40
Huur bootlift per weekend (zat & zon) 30
Uurloon onderhoud & reparatie Vanaf 20
Uurloon onderhoud & reparatie (project) In overleg
Gebruik stroom per dagdeel (4 uur) 4
Gebruik stroom per dag 8
Gebruik hogedrukspuit per dagdeel (4 uur) 7,50
Gebruik hogedrukspuit per dag 15
Laswerk In overleg
Fooi Altijd welkom
Speciale, lastige of langdurige projecten In overleg

 

Heb je een RottKlus voor RottWerk, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik ben te bereiken op telefoonnummer: 06-24709391 of via email op frank@rottwerk.nl en vraag naar de mogelijkheden. RottWerk. Iemand moet het doen! Voor enkele voorbeelden Voor/Na kijk op de pagina projecten voor een impressie, of klik hier om direct naar de pagina te gaan.